info

Il Punto Deinze    Kortrijkstraat 13 9800 Deinze

KEUKEN MET PIT EN VOL ITALIAANS

TEMPERAMENT

In Deinze baten Damiano en zijn zoon Alessandro het Italiaans restaurant “Il Punto” uit. Ondertussen is het een gevestigde waarde in de Leiestreek.

Klanten komen van ver om de gevarieerde en authentieke Italiaanse keuken te proeven. De menukaart biedt de klassiekers, maar er zijn ook gerechten met meer elegantie en finesse terug te vinden. Op het suggestiebord komen dan weer meer de regionale en seizoensgebonden specialiteiten aan bod. Voeg daarbij een authentieke, met hout gestookte pizzaoven en je begrijpt dat de sfeer van bella Italia alomtegenwoordig is.

In Il Punto is het aangenaam tafelen: op het gezellig en mooi zomerterras, in het sfeervolle restaurant of in de extra moderne ruimte waar gemakkelijk tot 60 personen kunnen worden ontvangen. Ideaal dus voor een romantisch diner, een zakenlunch, een gezellig etentje met familie, een etentje met grote groepen of met vrienden.

Tijdig reserveren op het nummer 09 386 70 80

Wens je iemand te verrassen met een cadeaubon? Dit kan, door te bellen of kom gerust eens langs tijdens de openingsuren.


Lunch: 12 – 14 uur of diner:  18 – 22 uur
Sluiting: Zaterdagmiddag en maandag