Menu de Suggestion (complete tafel)
- Capesante (Coquilles St.J.) con Balsamico e Tartufo
- Tagliata di Manzo alla Rucola
- Gelato all’Amarena
- Cafè
- 58 € P.Pers
Specialité de la maison
- Coquilles St.Jaques al Balsamico e Tartufo nero
- Carpaccio di Manzo al Tartufo nero
- Vongole Veraci alla Marinara
- Carpaccio di Tonno alla Rucola
- Scampi alla Romana
Voorgerechten – Entrées
- Parmahesp met meloen ( Jambon de Parma melon)
- Carpaccio
- St.Jacobschelp (Coquille St.Jaques gratiné)
- Kaaskroketten thuis bereid (Fondue Parmesan)
- Garnaalkroketten thuis bereid (Croquettes aux Crevettes)
- Caprese (Mozzarella en tomaten)
- Scampis alla Romana (Gegratineerd met look en champignons)
- Antipasto all’Italiana (Vanaf 2 Pers. Italiaanse fijne charcuterie)
Soepen – Potages
- Minestrone
- Roomsoep (Crème du Chef)
- Stracciatella
- Kreeftensoep (Bisque de Homard)
Specialité de la maison
- Pasta Fresca (Verse Pasta):
- Tortelloni al Tartufo
- Ravioli di Ricotta e Spinaci al Gorgonzola e Noci
- Orecchiette alla Barese
- Tagliolini Scampi e Zucchine
Pates – Deegwaren
- Spaghetti Bolognèse
- Spaghetti Carbonara
- Spaghetti al pesto
- Spaghetti alla Lupara
- Spaghetti Vongole
- Spaghetti ai Frutti di Mare
- Lasagna Maison
- Tortellini alla crèma
- Tortellini al gorgonzola
- Ravioli Maison
- Maccheroni ai 4 fromaggi
- Tagliolini al salmone
- Penne all’Arrabiata
- Tris di Pasta (min. 2 pers.)
- Tagliatelle Gratiné
Specialité de la maison
Pizza “iL PUNTO”
- (tomates, mozzarella, champignons, ail, jambon de parma)
Pizza Siciliana
- (tomaten – mozzarella – look – ansjovis)
- (tomates – mozzaella – ail – anchois)
Margherita
- (tomaten – mozzarella)
- (tomates – mozzarella)
Napolitana
- (tomaten – mozzarella – ansjovis – olijven)
- (tomates – mozzarella – anchois – olives)
Frutti di Mare
- (tomaten – mozzarella – zeevruchten)
- (tomates – mozzarella – fruits de mer)
Diavola
- (tomaten – mozzarella – pikante salami – ansjovis)
- (tomates – mozzarella – salami piquant – anchois)
Capricciosa
- (tomaten – mozzarella – hesp – kampernoelis)
- (tomates – mozzarella – jambon – champignons)
4 Stagioni
- (tomaten – mozzarella – kampernoelis – hesp- artisjok)
- (tomates – mozzarella – champignons- jambon -artichauts)
Spécial Maison
- (tomaten – mozzarella – kampernoelis – hesp – ei)
- (tomates – mozzarella – champignon – jambon – oeuf)
Casa Nostra
- (tomaten – mozzarella -pepers)
- (tomates – mozzarella – poivrons)
Vegetariana
- (tom.-mozz.-kampernoelis-pepers-artisjok-olijven-ajuin)
- (tom.-mozz.-champign.-poivrons-artichauts-olives-oignon)
Panzerotti
- (tomaten – mozzarella – salami – kampernoelis – ei)
- (tomates – mozzarella – salami – champignons – oeuf)
Calzone
- (tomaten – mozzarella – kampernoelis – hesp)
- (tomates – mozzarella – champignons – jambon)
4 Formaggi
- (tomates-mozzar.-taleggio-gorgonzola-parmesan)
Tonno e Cipolla
- (tonijn – ajuin – tomaten – mozzarella)
- (thon – oignons – tomates – mozzarella)
Al Gorgonzola
- (tomaten – gorgonzola – mozzarella)
- (tomates – gorgonzola – mozzarella)
Carolina
- (tomaten – mozzarella – hesp – ei)
- (tomates – mozzarella – jambon – oeuf)
Al Salame
- (tomaten – mozzarella – pikante salami)
- (tomates – mozzarella – salami piquant)
Prosciutto
- (tomaten – mozzarella – hesp)
- (tomates – mozzarella – jambon)
Ai Funghi
- (tomaten – mozzarella – kampernoelis)
- (tomates – mozzarella – champignons)
Ai Scampi
- (tomaten – mozzarella – look – scampis)
- (tomates – mozzarella – ail – scampis)
Hawaï
- (tomaten – mozzarella -hesp – ananas)
- (tomates – mozzarella -jambon – ananas)
Specialité de la maison
- Filetto di Agnello agli Aromi
- Costicine d’Agnello al Gorgonzola (Lamskoteletten met Gorgonzola)
- Ossobuco d’Agnello al Pomodoro, aglio e rosmarino
- (Ossobuco van Lam met tomatosaus, look en rozemarijn)
- Tagliata di Manzo alla Rucola e Balsamico
Filet pur
- Filet pur Nature
- Filet pur Diavola
- Filet pur Gorgonzola
- Filet pur Stroganof
- Filet pur Damiano
- Filet pur Vincenzo
- Filet pur Bearnaise
- Filet pur poivre vert créme flambé
Kalfsvlees
- Ossobuco cremonese (kalfschenkel in roomsaus)
- Ossobuco al pomodoro (tomatensaus)
- Escaloppe Milanese (kalfslapje)
- Escaloppe Parmigiana
- Escaloppe van het huis / Escaloppe Maison
- Cordon Bleu
- Piccata al Limone
- Vanaf 5 personen vragen wij de keuze van gerechten te beperken
Al onze schotels worden geserveerd met :
- frieten, spaghetti, rijst of kroketten.
Tous nos plats sont servi :
- avec des frites, des pâtes, du ris au des croquettes.
Specialité de la maison
- Homard Flambé ( 2 pers.)
- Tonno al Limone e Capperi (Verse Tonijn met citroen en kappers)
Visgerechten – Poissons
- Calamari fritti
- Calamari van het huis (Calamari Maison)
- Scampis fritti
- Geflambeerde scampis in roomsaus / Scampis flambé à la créme
- Scampis in lookboter / Scampis à l’ail
- Scampis in roomsaus met prei / Scampis aux poiraux
- Gamberoni alla Marinara (Gambas met zeevruchten)
- Fil. Di Dorata con Spinaci e Pomodorini
- Tongfilets van de chef / Filets de sole du chef
- Gebakken Zeetong (Sole Meunière)
Vlees
- Lamskoteletten (Côtes d’agneua)
- Filet pur grillé
- Brochette Mixte
Vis
- Gegrilde tong (Sole grillé)
- Gamberoni grillé
- Mixte grillé van Vis (2 pers.)
- Brochette de Scampi
- Gemengde sla (Salade mixte)
- Warme groenten (Legumes mixte)
- Aardbeiencoupe (seizoen) Coupe Fraises
- Cassata
- Citron givré
- Dame Blanche
- Delice (Min.2 pers)
- IJs met likeur (Glaca au liqueur)
- IJskoffie – Café glacé
- Kaas naar keuze (Fromage mixte)
- Kindercoupe – Coupe enfant
- Panna Cotta ai Frutti di Bosco
- Sabayon (Min. 2 pers.)
- Sgroppino (Min. 2 pers.)
- Sorbette aux choix
- Souflé Cointreau
- Tartufo Nero
- Tiramisù
Menu 1 €40.00
- Fondue Parmesan
- Tris di Pasta
- Dame Blanche
Menu 2 €40.00
- Minestrone
- Escal. Valdostana
- Gelato misto
Menu 3 €44.00
- Caprese
- Escaloppe Maison
- Tiramisu
Menu 4 €47.00
- Croquettes de Crevettes
- Ossobuco di Agnello
- Cassata
Menu 5 €49.00
- Carpaccio
- Steak Stroganof
- Gelato al liquore
Menu 6 €49.00
- Prosciutto e Melone
- Filet De Dorade Maison
- Tartufo Nero
- Spaghetti Bolognese
- Spaghetti Carbonara
- Maccheroni alla crema
- Kaaskroketten
- Steak Bambino (Kindersteak)
- Escaloppe Milanese Bambino (Kalfslapje)